Asfaltare Curte

Asfaltare Curte – Vrei sa-ti asfaltezi curtea interioara? Nimic mai simplu! JTJ Asfaltari realizeaza asfaltare curte interioara oricare ar fi dimensiunea.

  • Pentru asfaltari curte interioara cu trafic intens folosim asfalt de tip BA16, care asigura rezistenta si durablitatea la trafic si tonaj mare.
  • Pentru asfaltari curte interioara cu trafic redus, pietonal sau auto, folosim asfalt de tip BA8. Ca si strat suport se poate folosi piatra sparta compactata sau daca curtea a mai fost asfaltata sau betonata se poate asfalta peste stratul de beton sau asfalt degradat.

Asfaltare Curte interioara cu trafic redus, pietonal sau auto, folosim asfalt de tip BA8. Ca si strat suport se poate folosi piatra sparta compactata sau daca curtea a mai fost asfaltata sau betonata se poate asfalta peste stratul de beton sau asfalt degradat.

De ce Asfaltare Curte ?

Organizarea curtii este un aspect pe care trebuie sa il luati in serios pentru a evita irosirea spatiului sau instaurarea haosului pe proprietatea dumneavoastra. Asa cum aveti nevoie de un proiect pentru construirea casei, la fel trebuie sa procedati si in ceea ce priveste amenajarea spatiului din jurul constructiei.

De ce JTJ Asfaltari ?

Pentru JTJ Asfaltari, instalarea unui nou drum de acces sau a unei borduri este un pas important, așadar obiectivul nostru este să ne asigurăm ca veți obține exact ceea ce ați visat. De la măsurători, estimări, proiectarea lucrării, până la execuția finală care presupune săpături, montare și finisare, scopul nostru este de a vă oferi o suprafață durabilă, cu aspect mat folosind materiale de cea mai înaltă calitate. Dincolo de aspectul estetic, realizarea unei lucrări de montaj de calitate superioară ajuta la întreţinerea ulterioară a pavajului. Asadar, succesul longevității, rezistenței lucrării depinde în mare măsură de felul în care au fost montate pavelele.

De ce asfalt ?

Asfaltul reprezintă, cu siguranță, opțiunea optimă cănd vine vorba de pavarea porțiunilor mai mici sau mai mari de drum deoarece este un material foarte rezistent. Alte caracteristici care recomandă asfaltul drept un aliat de încredere în execuția lucrărilor, sunt:

  • Asfaltul este aproape jumătate din prețul betonului
  • Asfaltul poate fi turnat ulterior fără îndepărtarea pavajului vechi
  • Puteți conduce pe asfalt în termen de 24 de ore de la turnare
  • Asfaltul este ușor de manipulat și poate fi turnat aproape oriunde
  • Asfaltul poate fi ușor de reparat si reabilitat dacă se deteriorează
  • Asfaltul are o suprafață aderentă, non-alunecoasă

Asfaltare Curte, in special cu Asfalt BA16 sau MASF16 ca strat de uzura, un liant de bitum ce raspunde in timp la mari solicitari, cele mai multe suprafete de asfalt fiind stabilite pe o baza de pietris care este, în general, cel putin la fel de gros ca stratul de asfalt, uneori se poate aplica si direct pe pamant daca acesta permite.

În zonele cu substrat foarte moale, cum ar fi argila sau turba, se aplica baze de pietris groase sau se stabilizeaza substratul cu beton armat. Se foloseste polipropilena si poliester geosintetic,  pentru a întârzia si a minimiza penetrarea in timpul  înghetului.

În functie de temperatura la care este aplicat , asfaltul este clasificat ca amestec fierbinte, amestec cald sau se amestec la rece. Scopul nostru este satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor.

JTJ Asfaltari este o companie ce are in vedere toate aceste considerente si care se implica in mod activ in lucrarile de realizare ale acestor structuri. Cunoastem importanta realizarii acestor lucrari, dar avem in vedere si serviciile ce tin de mentenanta si reparatii, dar si de asistenta tehnica necesara executiei acestor lucrari.

Comenzi Servicii de Asfaltare Curte: