Gazduire Web MxHost

Suntem pasionaţi de ceea ce facem, suntem profesionişti, activi şi mereu aproape de clienţii noştri. Oferim servicii de găzduire site şi servicii conexe într-un mediu dinamic, competitiv şi optim pentru performanţă.

Cine este și ce face MxHost ?

Activitatea MxHost este un punct de referinţă încă din 2004, de la începuturile hosting-ului românesc. Am crescut alături de potenţialul pieţei, conduşi de entuziasmul iniţial şi mai apoi de convingerea că putem oferi servicii premium de găzduire şi prezenţă online, în pachete accesibile şi adaptate oricărei afaceri.

Expansiunea MxHost

Portofoliul nostru ne dovedeste astăzi că am mizat pe alegerea corectă: fie că este vorba de site-uri complexe precum ale unor agenţii de presă sau publicaţii online, de pagini de prezentare sau magazine cu mii şi zeci de mii de vizitatori zilnici, orice afacere îşi găseşte la noi pachetul potrivit, la costul potrivit.

În prezent, ne mândrim cu peste 25.000 de clienți mulțumiți, peste 450 de reselleri se bazează pe noi și administrăm peste 50.000 de domenii web - și suntem în continuă expansiune.

Totuși, suntem conștienți că, deși folosim ultimele tehnologii hardware, asta nu e suficient. Performanța serverelor poate fi îmbunătățită semnificativ prin implementarea de diverse configurații. Tocmai din acest motiv, testăm și implementăm constant noi soluții și idei, pentru ca tu să beneficiezi de cele mai bune rezultate.

  • Telefon: 0363 401310 / 0263 210521
  • Program comercial: L – V 09:00 – 17:00
  • Departament comercial: comercial[at]mxhost.ro
  • Departament tehnic: suport[at]mxhost.ro
  • Suport telefonic: L – V 08:00 – 23:00
  • Website: www.mxhost.ro